Transport med bärhjälp i Stockholm

Vi specialiserar på snabbhjälp i Stockholm och kan bära alla dina tunga saker, transportera dina möbler från dörr till dörr eller till återvinningsstationen, och ta bort avfall du har på tomten.

Vår tjänster:

  • Få hjälp varje dag mellan 07:00-22:00, inklusive helgen 
  • Akuthjälp tillgänglig måndag till fredag
  • Boka online och få en prisuppgift inom en timme
  • All vår personal är anställd av oss och försäkrade
  • Vi är försäkrade upp till 10,000 sek

Bärhjälp - 798 SEK inkl MOMS

Boka en person i en timme. Perfekt om du behöver snabb hjälp att bära små men tunga saker i ditt hem eller kontor.

Bortforsling / transporthjälp - 1595 SEK inkl MOMS

Från en plats till en annan eller till återvinningsstationen. Inkluderar två personer, en lastbil för en timme plus 30 minuter inställelsetid. Inkluderar: soffor, bord, skrivbord, stolar, vitvaror, kylskåp, madrasser, skräp, grovsopor mm.

 

Mer om vår tjänster

Vi på adoer.com lanserade allhjälp för att bland annat möta ett stort behov hos våra kunder, behovet att få möbler och annat både transporterat mellan två adresser och sedan att det bärs från plats A till plats B.

Den här tjänsten används mycket ofta av våra kunder som handlar mycket på blocket.se och från andra ehandlare/ butiker då det tar för lång tid att själv boka en hyrbil, hämta ut den, köra några mil, bära själv och sedan lämna tillbaka bilen.

DHL, Fed Ex, Post Nord mfl är bra på att transportera saker mellan adress A och adress B och tar sedan ut höga avgifter om du plötsligt vill ha varan hela vägen in i lägenheten/ huset/ förrådet.

Vi är bäst på att hjälpa dig hela vägen, det vill säga vi tar hand om det jobbigaste jobbet som att bära upp en soffa fyra trappor utan hiss, eller att bära ett tungt skåp från förrådet ut till bilen.

Så använd oss när du vill få jobbet gjort hela vägen!