Trädbeskärning och trädfällning i Stockholm

Vi kan hjälper dig med små eller stora uppdrag inför trädbeskärning (ink. äppelträd, päronträd, plommonträd, körsbärsträd och andra fruktträd), trädfällning, sektionsfällning, analys och inventering och genom fällning av många träd på större områden där t.ex. hela områden ska rensas för att bland annat bygga nya hus mm.

Våra duktiga arborister är alla utbildade och diplomerade vilket gör att du genom att använda oss på adoer.com vet att allt arbete görs på ett smidigt och tryggt sätt.

Vi hjälper våra kunder med olika projekt men vanligast är följande:

 1. Analys av träden samt genomgång av vad som behövs göras på varje träd.
 2. Själva arbetet där vi beskär och fäller det som du gett ok på att vi ska göra.
 3. Rensar upp allt och städar undan med våra duktiga Adoers (på så sätt blir priset till dig som kund lägre för hela projektet).
 4. Forslar bort allt och lämnar eventuellt kvar ved/stubbar om du har begärt det.

Trädfällning och beskärning pris per timme

 • Med RUT-avdrag: 349kr
 • Utan RUT-avdrag: 698kr

Prissättning

Alla projekt ser olika ut men generellt sätt tar ett arbete minst en halvdag och sedan gör vi projekt som kan vara i veckor vilket gör att de flesta projekt genomförs efter att du godkänt vårt förslag. Om du tex. vill ha ett enkelt vanligt träd fällt inkl. bortforsling och städning så kommer det nog landa kring ca 2,200 SEK Inkl. RUT och moms (bara för att ge ett exempel).

   

  Måste verkligen rekommendera adoer.com då de gjorde en bra analys, utförde arbetet på ett professionellt sätt, och det bästa, när fakturan sedan kom var den ca 300 SEK lägre än offerten. Sådant älskar jag då jag vet att de ju kunde fakturerar hela offert beloppet men ändå gjorde så priset blev lägre.

  Johan S i Näsby Park

  Våra Arborister

  Vi har utbildade och certifierade Arborister som på ett smidigt och tryggt sätt kan hjälpa er med sektionsfällning, beskära träd och buskar samt inventera och göra rapporter kring sjukdomar mm.