Professionell trädgårdshjälp i Stockholm! 

Vi erbjuder en smidig och professionell trädgårdstjänst där våra erfarna trädgårdsmästare och aborister hjälper dig med allt från enklare sysslor som gräsklippning och trädbeskärning till mer avancerad trädgårdsanläggning.

Sedan starten 2013 har vi hjälpt hundratals husägare, bostadsrättsföreningar och företag över hela Stockholm. Välkommen med din förfrågan!

 • Priser från 199 kronor per timme inkl RUT och moms.
 • Nöjd-kund garanti där vi alltid gör om arbetet utan extra kostnad om du meddelar oss inom 24 timmar efter utfört uppdrag.
 • Ett tryggt tidrapporteringssystem där du får information direkt via mobilen. Du ser direkt faktiskt arbetad tid och vad totalkostnaden blir och slipper vänta därför på en faktura flera veckor senare.

 

Vi råder dig att göra en bokningsförfrågan här på hemsidan, då vi inom några timmar ger dig prisförslag samt att vi ringer upp eller emailar dig. Speciellt nu under högsäsong är detta det snabbaste sättet för dig att få hjälp! 

Nu är det vår! Din trädgård blir vackrast om vi får ta hand om den nu!

Vårstädningspaket - Nytt för 2017!

Våra vårstädningspaket har tagits fram av vår trädgårdsmästare för alla hushåll som bryr sig om sina trädgårdar, men som inte har tid och/eller kunskap att sköta den året om men som fortsatt vill ha trygg och kvalitativ hjälp med ett överskådligt pris.

När du bokar ett av våra paket slipper du fundera på vad som ska göras, vi har ju redan tänkt efter åt dig. Så när vi kommer till dig gör vi en smidig analys och sedan sätter vi igång och gör din trädgård fin.

Vi har även smarta verktyg såsom tidrapportering i realtid så du vet när vi börjar och slutar och att vi alltid dokumenterar arbetet med foto och genomgång med dig på plats eller över telefon. 

 • Fast pris från 2995kr. inkl. moms, RUT-avdrag, verktyg, förbrukningsmaterial och att vi tar bort allt avfall (om du inte har egen kompost).
 • Inkluderar en mix mellan gräsklippning, klippa häckar, beskära träd, rensa ogräs, klippa gräsmattan och kratta löv mm.
 • Vi gör klart arbetet på en dag.

Kontakta oss nu direkt så slipper du tänka på din trädgård och istället bara njuta av den!

Trädbeskärning och trädfällning

Vi kan hjälper dig med små eller stora uppdrag inför trädbeskärning (ink. äppelträd och andra fruktträd), trädfällning, sektionsfällning, analys och inventering och genom fällning av många träd på större områden där t.ex. hela områden ska rensas för att bland annat bygga nya hus mm.
Läs mer om våra trädtjänster

Plantering

Vi kan hjälpa dig med all plantering, från att gräva ut en rabatt och plantera enkla blommor till att med grävmaskin gräva upp stora diken och plantera 10-tals meter av färdig häck (ex. Avenbok, Liguster, Thuja mm)

Tillsammans med våra leverantörer av den bästa jorden ger vi dig ett bra slutresultat.

Mark och anläggningsarbete av gräsmattor, buskar och uppfarter

Vi kan hjälpa dig med allt från markarbetet, grävning och anläggning av gräsmattor, stengångar och planterar häckar mm.
Läs mer om våra anläggningstjänster

Alla våra trädgårdstjänster

Vi erbjuder trädgårdstjänster för både företag och privatpersoner:

 • Beskärning
 • Gräsklippning
 • Ogräsbekämpning
 • Slyröjning
 • Lövkrattning
 • Vårstädning

Marknadsledande priser

  Med RUT Utan RUT
Trädgårdshjälp per timme 199kr 398kr
Trädfällning och beskärning per timme 249kr 498kr
Vårstädningspaket från 2995kr
 • Alla priser är inklusive moms.
 • På enstaka trädgårdsuppdrag tillkommer en timme i inställelsetid som täcker transport och planering.

Galleri

Våra trädgårdsmästare

Vår trädgårdspersonal är utvalda och godkända för sina special uppgifter där de hanterar allt från gräsklippning och ogräsbekämpning till utgrävning och färdigställande av både villa/radhus och stora offentliga trädgårdar.

Peter
Petter, Arbetsledare