Vi är adoer.com 

Varför

Vi står just nu inför ett stort teknikskifte, där tekniken förändrar beteende, affärer, kommunikation och samhället i stort.

Den innebär att det nya är på väg att ta över, det nya som vi tror är mycket bättre än det gamla. Med vår tjänst kan vi nu göra urvalsprocesser på bara några minuter, vi kan hjälpa våra kunder boka barnpassning med kort varsel även fast ”kontoret” är stängt.

Vi drivs av förändring, förändring som tycks liten, men som vi vet har en stor påverkan på din vardag. Vi vet också att förändring med hjälp av teknik tar tid, vi vet att det är svårt. Men vi vet att vi med tiden kommer att arbeta hårt för att underlätta vardagen för våra nuvarande och blivande kunder samt för våra nuvarande och blivande medarbetare. En vardag där tid tycks knappare och knappare. Vi drivs av förenkling. Vi är adoer.

Vad

Vi förenklar bemannings- och tjänstebranschen genom att med enkla verktyg erbjuda våra kunder en online lösning för att 24 timmar om dygnet kunna boka en Adoer som med kort varsel kan ta hand om dina barn, hjälpa dig med din trädgård eller event/servering på din 40-års fest. Men vi ser också att vi måste vara duktiga på att kommunicera vad som sker, för vi vet av erfarenhet att det är oftast kommunikationen som gör att du som kund eller medarbetare blir riktigt nöjd med oss.

Hur

Genom att fokusera på bokning online, ingen manuell mellanhand som ska svara på din bokningsförfrågan, speciella ”kommunikationssteg” som gör att du snabbt får reda på vad som händer (och inte händer), automatisera tid rapporteringen samt minimera all hantering av manuella fakturabetalningar så kan vi anpassa oss efter dina behov oavsett tidpunkt på dygnet eller dag på året. Vi gör det helt enkelt smidigt för dig som kund.

Varför använder våra kunder Adoer.com?

1. Enkel bokning via adoer.com av olika tjänster 24 timmar om dygnet.

2. Vi har en manuell urvalsprocess av våra adoer där de blir certificerade, när de sedan är certificerade har vi förenklat sökprocessen vilket gör att vårt system oavsett tid på dygnet kan hitta den kandidat som vi tror passar dig bäst, det betyder att våra kunder inte behöver vänta på några interna medarbetare som ska hinna med att ta hand om din förfrågan.

3. Vi sätter direkt våra kunder i kontakt med lämplig adoer så att de tillsammans kan komma överens om tider etc. vi behöver inte vara en mellanhand som via telefon förmedlar information med risk för missuppfattningar.

4. Våra kunder har ofta behov utaför normala kontorstider, med hjälp av adoer.com får de hjälp snabbt ändå.

5. Vi är 100 % transparanta i arbetad tid då våra adoers checkar in och checkar ut hos dig som kund i realtid vilket gör att du snabbt kan se om ingenting stämmer.

6. Våra kunder registrerar ett konto- eller kredit kort som sedan pengarna dras ifrån och sedan får de en faktura kopia på emailen, de slipper få en faktura och de sparar på miljön. 

Möt hela teamet

Vi som driver adoer.com är själva både föräldrar, gudföräldrar, farbröder och morbröder. I tillägg är vi också mitt i karriären och har hus att ta hand om, en vardag som behöver gå runt där allt från matlagning till hämtning på dagis ska hinnas med. Vi brukar säga att vi lever mitt i den vardag där våra RUT-tjänster gör nytta, vi testar själv vår personal, vi utvärderar tillsammans med våra kunder vad som tar mest tid. 

Tillsammans har vi sedan 2013 arbetat med att steg för steg utveckla adoer.com till ett företag som ska vara bäst på tjänster online genom att erbjuda olika RUT-tjänster som alla har gemensamt att de är snabba, smidiga och trygga för våra kunder att boka.

Vårt team har gedigen erfarenhet av rekrytering, bemanning, ekonomi och IT-utveckling. 

Vi som arbetar internt

VD är Richard, far till en dotter på 20 månader som arbetat med att utveckla bemanningsföretag både i Sverige och utomlands.

CTO är Linus med 2 barn som arbetat med komplexa IT-projekt i både Sverige och Norge, han ansvarar nu för att vi ska skapa ett system av världsklass.

Vår systemutvecklare Misael har utbildning från KTH och älskar att utveckla det optimala systemet som ska hjälpa dig som kund.

Vår HR och Ekonomi Chef David har 2 barn och bor i en villa, han är en mästare på att förenkla processer och ta bort onödig administration.

Vår eminenta google Guru Gareth har just fått sitt första barn och han har flyttat från London till Stockholm på grund av kärleken.

Vilka är våra Adoers

All vår personal oavsett tjänst är duktiga och kvalitetsäkrade individer som brinner för att hjälpa dig som kund, de är trevliga, naturliga och får saker gjorda samtidigt som de ingjuter trygghet till dina barn och till dig som kund. Gemensamt för alla är att vi älskar att skapa en snabb, smidig och trygg upplevelse när du köper våra tjänster inom barnvakt, läxhjälp, trädgård samt event (middagar, fester, bröllop) i Stockholm och Uppsala.

Tack för att vi får hjälpa dig som kund och vi ser fram emot ett lång samarbete.

Vårt samhallsansvar

Vår vision är att automatisera hela processen att få en tjänst utförd

Genom att effektivisera processerna i tjänste-och bemanningsindustrin tar vi bort onödiga hinder för att fler mäniskor ska få arbeta.

Det betyder att priset blir lägre för dig som kund, det vill säga du kan köpa mer tjänster och det betyder att fler kan få arbeta och dessutom få lite mer betalt. Genom att fokusera på modern teknik och ha en 24 timmars tillgänglighet sänker vi ribban för hur enkelt det ska vara att arbeta i Stockholm.

Vi tror också att vi förbättrar miljön vi alla är en viktig del av:

  • Inga papper, bara elektroniska dokument i alla processer
  • Vi hittar utförare nära dig så de slipper resa och sitta i köer med sina bilar
  • Vi arbetar varje dag med att minska på tiden, för tiden är ju pengar för dig som kund, för våra Adoers och för oss internt som istället kan investeras i områden som ger oss en bättre värld