Vilka är vi på Adoer.com?
Vi är ett team med över 30 medarbetare som är trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare, arborister och certifierade trädfällare med lång erfarenhet inom respektive specialistområde. Tillsammans med vårt IT-team har vi utvecklat en egen plattform och mobilappar som hjälper oss revolutionera trädgårdsbranschen.
2014
Etablerad
Alltid smidigt
Enkel bokning och snabb prisuppgift
Alltid tryggt
Vi garanterar att jobbet blir gjort
Varför använda Adoer?
Rutavdrag
Vi har många hushållsnära tjänster som kan ge 50% avdrag
24h
svarstid
Snabbt prisförslag
Få ett första prisförslag inom 24 timmar
Professionellt team
Över 30 medarbetare som är trädgårdsmästare, trädgårdsarbetare, arborister eller certifierade trädfällare
Vi får jobbet gjort
Vi har hjälpt över 1000 kunder med mer än 2500 uppdrag sedan 2015
Så jobbar vi
Välj din tjänst
Välj den tjänst du är 
intresserad av
Ta en bild av trädgården
Skicka oss en bild av hur din
 trädgård ser ut
Få en offert inom 24 h
Vi skickar en offert till dig
 inom 24 timmar
Acceptera offerten
Nu fixar vi din trädgård
Vi är Adoers
Michael Adoer
Michael
Michael är född i England och har en lång och gedigen bakgrund inom trädgård, och genomfört fantastiska projekt över hela Europa. Han ansvarar för vårt team och säkerställer att våra projekt genomsyras av kvalitet och att vi får jobbet gjort på rätt sätt. Hans kunskap garanterar att du får en trygg partner i din trädgård.
Richard Nordell CEO Adoer
Richard
Richard är en ledare som älskar att vara ute och få jobbet gjort tillsammans med teamet, samt älskar att träffa kunder och skapa en trygg partner för ett långsiktigt arbete. Han var med och startade adoer.com tillsammans med övriga teamet och vill kombinera teknik, trädgård och moderna lösningar för att genomföra alla projekt på ett tryggt sätt.
Jim trädgårdsmästare stockholm adoer
Jim
Jim blev en del av teamet efter att ha varit lärare i många år. Han ville nu arbeta mer utomhus och röra mer på sig samt använda sina 'gröna fingrar' varje dag för att hjälpa våra kunder med allt från att bygga grönsaksland till växthus.
Hamza adoer
Hamza
Han blev arbetsledare efter att under 2017 varit otroligt duktig på att få jobbet gjort, med ett högt tempo och fokus på att hitta lösningar kommer han alltid snabbt vidare med sitt jobb... att vara med på träduppdragen.