Vi är adoer.com 

Varför

Vi står just nu inför ett stort teknikskifte, där tekniken förändrar beteende, affärer, kommunikation och samhället i stort.

Den innebär att det nya är på väg att ta över, det nya som vi tror är mycket bättre än det gamla. Med vår tjänst kan vi nu göra urvalsprocesser på bara några minuter, vi kan hjälpa våra kunder boka barnpassning med kort varsel även fast ”kontoret” är stängt.

Vi drivs av förändring, förändring som tycks liten, men som vi vet har en stor påverkan på din vardag. Vi vet också att förändring med hjälp av teknik tar tid, vi vet att det är svårt. Men vi vet att vi med tiden kommer att arbeta hårt för att underlätta vardagen för våra nuvarande och blivande kunder samt för våra nuvarande och blivande medarbetare. En vardag där tid tycks knappare och knappare. Vi drivs av förenkling. Vi är adoer.

Vad

Vi förenklar bemannings- och tjänstebranschen genom att med enkla verktyg erbjuda våra kunder en online lösning för att 24 timmar om dygnet kunna boka en Adoer som med kort varsel kan ta hand om dina barn, hjälpa dig med din trädgård eller event/servering på din 40-års fest. Men vi ser också att vi måste vara duktiga på att kommunicera vad som sker, för vi vet av erfarenhet att det är oftast kommunikationen som gör att du som kund eller medarbetare blir riktigt nöjd med oss.

Hur

Genom att fokusera på bokning online, ingen manuell mellanhand som ska svara på din bokningsförfrågan, speciella ”kommunikationssteg” som gör att du snabbt får reda på vad som händer (och inte händer), automatisera tid rapporteringen samt minimera all hantering av manuella fakturabetalningar så kan vi anpassa oss efter dina behov oavsett tidpunkt på dygnet eller dag på året. Vi gör det helt enkelt smidigt för dig som kund.

Varför använder våra kunder Adoer.com?

1. Enkel bokning via adoer.com av olika tjänster 24 timmar om dygnet.

2. Vi har en manuell urvalsprocess av våra adoer där de blir certificerade, när de sedan är certificerade har vi förenklat sökprocessen vilket gör att vårt system oavsett tid på dygnet kan hitta den kandidat som vi tror passar dig bäst, det betyder att våra kunder inte behöver vänta på några interna medarbetare som ska hinna med att ta hand om din förfrågan.

3. Vi sätter direkt våra kunder i kontakt med lämplig adoer så att de tillsammans kan komma överens om tider etc. vi behöver inte vara en mellanhand som via telefon förmedlar information med risk för missuppfattningar.

4. Våra kunder har ofta behov utanför normala kontorstider, med hjälp av adoer.com får de hjälp snabbt ändå.

5. Vi är 100 % transparanta i arbetad tid då våra adoers checkar in och checkar ut hos dig som kund i realtid vilket gör att du snabbt kan se att allting stämmer.

6. Våra kunder registrerar ett konto- eller kreditkort som pengarna dras ifrån och sedan får de en kopia på fakturan till emailen, man slipper få en faktura och det sparar på miljön.

Möt hela teamet

Vi som driver adoer.com är själva både föräldrar, gudföräldrar, farbröder och morbröder. I tillägg är vi också mitt i karriären och har hus att ta hand om, en vardag som behöver gå runt där allt från matlagning till hämtning på dagis ska hinnas med. Vi brukar säga att vi lever mitt i den vardag där våra RUT-tjänster gör nytta, vi testar själv vår personal, vi utvärderar tillsammans med våra kunder vad som tar mest tid. 

Tillsammans har vi sedan 2013 arbetat med att steg för steg utveckla adoer.com till ett företag som ska vara bäst på tjänster online genom att erbjuda olika RUT-tjänster som alla har gemensamt att de är snabba, smidiga och trygga för våra kunder att boka.

Vårt team har gedigen erfarenhet av rekrytering, bemanning, ekonomi och IT-utveckling. 

Vi som arbetar internt

VD är Richard, far till en dotter på 20 månader som arbetat med att utveckla bemanningsföretag både i Sverige och utomlands.

CTO är Linus med två barn som arbetat med komplexa IT-projekt i både Sverige och Norge, han ansvarar nu för att vi ska skapa ett system av världsklass.

Vår systemutvecklare Misael har utbildning från KTH och älskar att utveckla det optimala systemet som ska hjälpa dig som kund.

Vår HR och Ekonomichef David har två barn och bor i en villa, han är en mästare på att förenkla processer och ta bort onödig administration.

Vår eminenta google Guru Gareth har just fått sitt första barn och han har flyttat från London till Stockholm på grund av kärleken.

Vilka är våra Adoers

All vår personal oavsett tjänst är duktiga och kvalitetsäkrade individer som brinner för att hjälpa dig som kund, de är trevliga, naturliga och får saker gjorda samtidigt som de ingjuter trygghet till dina barn och till dig som kund. Gemensamt för alla är att vi älskar att skapa en snabb, smidig och trygg upplevelse när du köper våra tjänster inom barnvakt, läxhjälp, trädgård samt event (middagar, fester, bröllop) i Stockholm och Uppsala.

Tack för att vi får hjälpa dig som kund och vi ser fram emot ett långt samarbete.

Mer om våra priser

Vi vet att priset är viktigt för dig som köper tjänster, men vi vet att priset bara är en del av den totala upplevelsen där det gäller för oss som leverantör att både ha ett attraktivt pris men också ge dig snabb service, hjälpa dig i rätt tid samt  ha duktig personal som gör att du blir mer än nöjd med resultatet.

För att lyckas med allt detta tror vi att vårt interna system kallat MASTERMIND är en viktig pusselbit. Av den anledningen att vi genom ett smidigt system kan ta bort onödiga arbetsmoment som indirekt behöver betalas av dig som kund. Ett exempel på det är att vi checkar in och ut via en mobilapp som gör att vi slipper fylla i tid rapporter, vi gör det möjligt för dig som kund att snabbt boka en tjänst här på vår hemsida vilket gör att vi istället kan fokusera på att planera hur vi ska hjälpa dig och så vidare.

Tillsammans innebär allt ovan att vi kan ge dig bra priser från allt från små uppdrag till större projekt för 100,000-tals kronor och du kan lita på att vi levererar från start till mål.

Större mark/ anläggningsprojekt

Priser vid större mark/anläggningsprojekt påverkas av så många variabler som vi tillsammans behöver analysera vilket gör att vi alltid ger en offert efter vi använt vår Adoer-metod där vi A-analyserar, D-definierar, O-organiserar, E-effektiviserar, R-resultat.

RUT-avdrag

  • RUT-avdrag alla har rätt till 50 % avdrag upp till 25 000kr per år.
  • Se skatteverket.se om din förmåner via RUT-avdraget.
  • Frågor om RUT avdraget? Ring oss på 08-313637 eller kontakta oss.

Vårt samhallsansvar

 

Vår vision är att automatisera hela processen att få en tjänst utförd

Genom att effektivisera processerna i tjänste-och bemanningsindustrin tar vi bort onödiga hinder för att fler mäniskor ska få arbeta.

Det betyder att priset blir lägre för dig som kund, det vill säga du kan köpa mer tjänster och det betyder att fler kan få arbeta och dessutom få lite mer betalt. Genom att fokusera på modern teknik och ha en 24 timmars tillgänglighet sänker vi ribban för hur enkelt det ska vara att arbeta i Stockholm.

Vi tror också att vi förbättrar miljön vi alla är en viktig del av:

  • Inga papper, bara elektroniska dokument i alla processer
  • Vi hittar utförare nära dig så de slipper resa och sitta i köer med sina bilar
  • Vi arbetar varje dag med att minska på tiden, för tiden är ju pengar för dig som kund, för våra Adoers och för oss internt som istället kan investeras i områden som ger oss en bättre värld

Varfor startade vi adoer?

 

En kall vinterdag, du vet en sådan dag när alla människor bara springer mellan alla 'måsten' och vädret gör att ingen vill spendera en minut extra ute.

Alla ser egentligen bara fram emot att komma hem och kanske ta en kaffe framför brasan, träffa barnen eller någon annan de tycker om.

En sådan dag försökte jag och mina kollegor som alla har barn skaffa en barnvakt med kort varsel, vi skulle göra något trevligt på kvällen men hade som vanligt varit ute i sista stunden. Klockan var lite efter 17:00 och vi tänkte att det borde finnas något sätt att snabbt kunna få några duktiga barnvakter som kunde hjälpa oss.

Men efter många minuters letande hittade vi ingen som svarade eller kunde hjälpa oss, de vill göra en lång analys eller bara ställa massor av frågor. 

Eftersom vi arbetat länge med rekrytering och bemanning kände vi direkt, här måste det gå att göra något snabbare och smidigare som gör att stressade familjer och andra i behov av tjänster kan få hjälp med kort varsel.

Så med det sagt började jag leta efter någon som kunde bygga ett IT-system som kunde bli hjärnan i den tjänst vi skulle erbjuda, tjänsten som vi tidigt kallade adoer.com för att vi tror på människor och de som är ”doers” i sitt sätt att agera. Jag träffade sedan ganska snart Misael genom några vänner, en trevlig men lite blyg utvecklare med bakgrund från KTH och som haft något seriöst jobb ett tag.

Vi började med ”a blinking mark”

Sedan hände det inte mycket på ett tag men sedan efter ca 15 månader såg vårt system ljuset och snart började kunder boka våra barnvakter på ett snabbt och smidigt sätt, precis som vill ville från början.

Från och med sommaren 2015 tog det ordentlig fart och såklart använder vi adoer.com själva nästan varje dag och sedan starten har vi nu hjälpt hundratals familjer på olika sätt och gemensamt har varit att alla vid helt olika tider dygnet runt bokat både barnvakter, eventhjälp och trädgårdshjälp genom några knapptryck.

Sedan har vi såklart hittat många otroligt duktiga så kallade adoers som gör våra kunder nöjda, och också de är gladare än tidigare då de bland annat får lön varje vecka vilket kanske inte är så vanligt i vårt avlånga land, de flesta av våra konkurrenter ger ju i många fall lön den 25e månaden efter de arbetat.  Utöver det kan ju även våra Adoers med kort varsel en söndag få ett uppdrag, ofta ganska nära där de bor, så de kan göra något meningsfullt samt tjäna lite extra pengar.

Tack alla hittills som använt oss på adoer och vi ser fram emot att fler sluter upp kring vårt sätt att arbeta och få tjänster utförda, välkommen att skicka en bokningsförfrågan så snart du har ett behov!

Richard och teamet