Hitta den barnvakt som passar dina behov bäst!

Vi som grundade adoer.com är själva föräldrar med barn i varierande åldrar, så vi vet att dina barn är det viktigaste som finns och att vårt arbete är att ta fram rätt barnvakt som både du och din familj kan känna sig trygga med.

Vi pratar mycket med våra kunder och vet därför vad som är viktigt för dig och att du som förälder funderar kring trygghet och säkerhet inför beslutet att anlita en barnvakt som ska ta hand om det viktigaste du har. Därför har vi på adoer.com skapat en snabb, smidig och trygg barnvaktstjänst.

 • Våra barnvakter genomgår en kvalitativ urvalsprocess. Processen innehåller bland annat ett personlighetstest, en intervju, utdrag från belastningsregistret och HLR-utbildning för barn. 
 • Vi har alla nödvändiga försäkringar som behövs för din trygghet. 
 • Våra priser är från 159kr/h (efter RUT-avdrag). 
 • Du träffar alltid (förutsatt att du hinner) våra barnvakter innan ett uppdrag startar för att i lugn och ro kunna välja vem som är rätt person för just din familj. 
 • Genom vår enkla online beställningsprocess får du snabbt kontakt med en kvalificerad barnvakt nära dig. Självklart är processen igång dygnet runt årets alla dagar. 

Våra barnvakter

Den absolut viktigaste pusselbiten för en bra barnvaktstjänst är så klart våra barnvakter. Vi anlitar bara personer som har en stor kärlek till barn och har erfarenhet av barn sedan tidigare.

För att säkerställa att vi bara väljer ut de bästa genomgår samtliga våra barnvakter en omfattande rekryteringsprocess. När man genomgått vår rekryteringsprocess och introduktionsutbildning blir man certifierad som barnvakt hos oss på adoer.com. Certifieringsprocessen innehåller sex steg och börjar med ett test av personliga egenskaper samt erfarenhet av barn.

Sedan genomgår alla kandidater en intervju och nästa steg är att kontrollera referenser på barnvakterna. För att gå vidare måste man också genomgå en Hjärt och lungräddningskurs, en introduktionsutbildning och ha ett prickfritt belastningsregister.

Vi presenterar...

Varje månad frågar vi några av våra adoers hur de skulle kort beskriva sig själva för föräldrar som letar barnvakt.

JosefineJosefine Liljevik
Jag tycker att det viktigaste i mitt jobb som barnvakt är att inge en trygghet.

Jag är alltid noggrann och trivs verkligen med barn.

JosefineJosefine Johannessen
Jag älskar utmaningar och kan beskrivas som en väldigt positiv tjej som bryr sig mycket om andra.

Tre bra egenskaper som ni finner hos mig är att jag är pålitlig, finner lösningar i problem och arbetar bra självständigt.

Alice

Alice Sandborg Schimdt
Jag är snäll, omtänksam och noggrann och älskar barn. Jag har tagit hand om barn i snart tre år och har hjälpt en familj med två killar på sex och tio år, och en familj där barnen var två och fyra år.

PaulinaPaulina Persson
Jag har många barnpassningsuppdrag och kommer väldigt bra överens med barn och jag tycker det är viktigt att vara en pålitlig och trygg person.

Jag tror det är därför jag alltid kommer bra överens med barn.

liza photoLiza
Jag har erfarenhet av barnpassning och är en glad och positiv person. Jag har hjälpt flera kunder hos adoer.com med uteslutande goda resultat.

Jag är ansvarsfull och älskar barn. Jag trivs jättebra med barn och de trivs tillsammans med mig.

Marknadsledande priser

  Med RUT-avdrag Utan RUT-avdrag
Regelbunden 159kr  318kr
Enstaka 179kr 358kr

Varierat och brett utbud av tjänster 

 • Kvällar & helger och hela dagar vid t.ex. studier eller VAB
 • Vi kan hämta och lämna på förskolan och från andra aktiviteter
 • Laga mat tillsammans med barnen
 • Leka och aktivera barnen
 • Återkommande uppdrag för korta eller längre perioder ( både heltid och deltid) 
 • Barn från 1-10år
 • Enstaka uppdrag vid behov av snabb hjälp (sjukdom m.m.)

Vad våra kunder säger

Jag vill oxå passa på att ge Barnvakten Liza all cred jag kan. Vi såg detta som ett försök med att fån det lite lugnare för oss vuxna samt avlasta oss vi mat och förberedelser mm.

Liza kom in genom dörren och fick barnen med sig alla barn rakt av. Hon underhöll stora delar av barnaskaran i Stort sett hela kvällen. Kort sagt ett förök som jag nog var lite tveksam till från början men som föll ut riktigt bra.

Nöjda föräldrar

Det bästa med Adoer är att det är enkelt och lättillgängligt. Eftersom vi inte har föräldrar som bor i närheten har det varit ovärderligt att kunna få hjälp med barnpassning emellanåt.

Karin som hjälpte oss är duktig och jag känner mig väldigt trygg med henne. Jag kan varmt rekommendera Adoer till andra föraldrar! 

Sara
Småbarnförälder