Börja tjäna pengar redan denna vecka!

Adoer.com är ett tjänsteföretag på Internet som erbjuder de bästa medarbetarna inom barnpassning, trädgårdsarbete och eventtjänster till våra kunder.

Vi på adoer.com vill revolutionera arbetsmarknaden för tjänster genom att göra det så enkelt som det kan bli för dig som Adoer att hitta ett jobb och för våra kunder att hitta dig. Bort med onödiga mellanhänder, utdragna processer och komplicerade rapporteringssystem. Våra kunder kan beställa tjänster dygnet runt och du som Adoer kan jobba när det passar dig.

Som Adoer får du löpande mail med förslag på uppdrag som matchar dina önskemål och kunskaper. När du är intresserad och tackar ja till ett uppdrag går processen direkt vidare, ofta får du svar på om du fick uppdraget redan inom ett par timmar.

Inom kort kommer vi dessutom att lansera en app som gör processen ännu enklare. I appen kommer du förutom att följa med på status för dina uppdrag även att kunna starta och avsluta uppdrag genom en enkel knapptryckning. Med två klick är tidrapporteringen avklarad och du får direkt veta exakt vad du får i lön kommande fredag.

Som Adoer kan du bestämma dig för att jobba en torsdag förmiddag, hitta och utföra ett uppdrag samma eftermiddag och ha din lön på kontot på fredag.

Vad väntar du på, ansök nu!

 • Flexibelt extraarbete eller projektanställning, perfekt för dig som är student eller för dig som vill ha en mer varierad arbetsdag
 • Lön varje fredag
 • Enkel in-och utchecking för att påbörja respektive avsluta ditt uppdrag
 • Konkurrenskraftig lön och säkra anställningsavtal

Vem kan bli en Adoer?

Att jobba för adoer.com passar dig som vill ha ett flexibelt extrajobb. För dig som vill arbeta heltid med de tjänster vi erbjuder så har vi även heltidsjobb under vissa delar av året, hör av dig så berättar vi mer.

För att bli anställd hos oss genomgår du vår noggranna och snbba urvalsprocess med bland annat ett personlighetstest samt smidig video intervju som du kan göra när det passar dig.

Allt för att du snabbt och tryggt ska kunna bli godkänd och ta ditt först uppdrag redan imorgon!

För oss är en Adoer:

 • Vara över 17 år gammal
 • Tillgång till en smartphone
 • Positiv och flexibel
 • Har goda referenser från tidigare arbetsgivare
 • Ingen anmärkning i belastningsregistret
 • Tillgång till en Android eller Iphone 

Vår urvalsprocess

För att bli en godkänd Adoer och arbeta hos oss kommer du gå igenom ett antal steg för att du så snabbt som möjligt ska kunna börja arbeta.

 1. Ansök via adoer.com - Fyll i dina personuppgifter
 2. Svara på frågorna ansökningsformuläret (Tar ca 10 min) 
 3. Personlighetstest (30 frågor)
 4. Videointervju (5 minuter)
 5. Lämna referenser
 6. Skriva under arbetskontrakt via mobil eller dator (WOW vi behöver inte ses)
 7. Totalt så tar det max 45 minuter från start till att du kan bli godkänd (jämför det med en normal process på 1-2 veckor)