Börja tjäna pengar redan denna vecka!

Adoer.com är ett tjänsteföretag på Internet som erbjuder de bästa medarbetarna inom barnpassning, trädgårdsarbete och eventtjänster till våra kunder i Stockholm.

Vi vill revolutionera arbetsmarknaden för tjänster genom att göra det så enkelt som det kan bli för dig som Adoer att hitta ett jobb och för våra kunder att hitta dig. Bort med onödiga mellanhänder, utdragna processer och komplicerade rapporteringssystem. Våra kunder kan beställa tjänster dygnet runt och du som Adoer kan jobba när det passar dig.

Som Adoer får du löpande mail med förslag på uppdrag som matchar dina önskemål och kunskaper. När du är intresserad och tackar ja till ett uppdrag går processen direkt vidare, ofta får du svar på om du fick uppdraget redan inom ett par timmar.

Inom kort kommer vi dessutom att lansera en app som gör processen ännu enklare. I appen kommer du förutom att följa med på status för dina uppdrag även att kunna starta och avsluta uppdrag genom en enkel knapptryckning. Med två klick är tidrapporteringen avklarad och du får direkt veta exakt vad du får i lön kommande fredag. 

Ansök nu eller gilla oss på Facebook och få erbjudanden om jobb inom barnpassning och trädgårdstjänster! Glöm inte att du måste vara över 17 år gammal för att ansöka.
 

 • Flexibelt extraarbete eller projektanställning
 • Lön varannan fredag
 • Enkel in-och utchecking med appen
 • Konkurrenskraftig lön och säkra anställningsavtal

Vem kan bli en Adoer?

Att jobba för adoer.com passar dig som vill ha ett flexibelt extrajobb i Stockholm eller Uppsala. För dig som vill arbeta heltid med de tjänster vi erbjuder så har vi även heltidsjobb under vissa delar av året, hör av dig så berättar vi mer.

För att bli anställd hos oss genomgår du vår noggranna och snbba urvalsprocess med bland annat ett personlighetstest samt smidig video intervju som du kan göra när det passar dig.

Allt för att du snabbt och tryggt ska kunna bli godkänd och ta ditt först uppdrag redan imorgon!

För oss är en Adoer:

 • Vara över 17 år gammal
 • Tillgång till en smartphone
 • Bor i Stockholm eller Uppsala
 • Har goda referenser från tidigare arbetsgivare
 • Ingen anmärkning i belastningsregistret
 • Har ett personnummer och bankkonto

Vår urvalsprocess

För att bli en godkänd Adoer och arbeta hos oss kommer du gå igenom ett antal steg för att du så snabbt som möjligt ska kunna börja arbeta.

 1. Ansök via adoer.com - Fyll i dina personuppgifter
 2. Svara på frågorna ansökningsformuläret (Tar ca 10 min) 
 3. Personlighetstest (30 frågor)
 4. Videointervju (5 minuter)
 5. Lämna referenser
 6. Skriva under arbetskontrakt via mobil eller dator (WOW vi behöver inte ses)
 7. Totalt så tar det max 45 minuter från start till att du kan bli godkänd (jämför det med en normal process på 1-2 veckor)